Sway: een nieuwe telg in de Office familie

Binnenkort wordt er een nieuw product toegevoegd aan de Office suite van Microsoft: Sway. Met Office Sway is het mogelijk op eenvoudige wijze je ideeën te visualiseren op een manier dat deze interactief op verschillende apparaten getoond kan worden.

Sway integreert met bestaande diensten als OneDrive en verschillende sociale netwerken om zo content in een presentatie canvas te plaatsen. Dit canvas is web gebaseerd, makkelijk te delen met anderen. Het product is nog niet te gebruiken, maar wel is het mogelijk een uitnodiging aan te vragen om het uit te proberen (Preview). Verder geeft de website van Sway een indruk wat het product is en kan. In mijn idee een welkome aanvulling! Waar PowerPoint tamelijk statisch is, geeft Sway een interactieve draai aan je ideeën.

Leave a Comment