Planning voor de SharePoint Conference 2012 | #SPC12 #SPC12NL

Inmiddels nadert de SharePoint Conference in Las Vegas snel! Sinds enige dagen is de persoonlijk sessieplanner online waarmee je snel en makkelijk je route voor de 4 conferentiedagen uit kan stippelen. Inmiddels gaan de wildste verhalen rond over bij welke feestjes, flashmobs en optredens (o.a. Jon Bon Jovi) je moet zijn. En zeg nou zelf, na een dag lang informatie opnemen is het belangrijk dat je af en toe je hoofd weer even leeg moet maken. Ik ben overigens wel benieuwd in welke staat ikzelf weer terug zal keren naar ons kikkerlandje aangezien ik de middag voor de start aan kom, en de avond van de laatste dag weer terug vlieg.Jon Bon Jovi

Een van de dingen die mij op is gevallen bij het bij elkaar klikken van mijn planning, is de enorm grote hoeveelheid sessies die beschikbaar is (meer dan 250!). Voor elk wat wils zou je zeggen. Per timeslot staan gemiddeld 4-6 sessies in mijn agenda, dat wordt dus een probleem. Het geeft wel aan hoe groots en belangrijk deze conferentie is voor de SharePoint wereld.

Ook is het leuk te zien hoe veel SharePointers die ik (min of meer) ken, ook gaan. In voorgaande conferenties is mij duidelijk geworden dat netwerken vaak van zelf gaat, maar minstens zo belangrijk is als het volgen van de sessies.

Een van mijn doestellingen voor deze conferentie is regelmatig te bloggen over de informatie en activiteiten tijdens de conferentie. Natuurlijk te lezen op mijn blog, maar ook als gastblogger op de site van SPC NL.

Kortom, volgende week zal het stil zijn wat betreft SharePoint in Nederland, in mijn projecten schuift de complete planning in ieder geval een week op!

Leave a Comment