Voorbereidingen voor SPC2012

Nog twee weken en dan begint in Las Vegas de Sharepoint Conference 2012. SPC2012 is HET SharePoint event van 2012, waar we vooral zoet gehouden worden met sessies over Sharepoint 2013, waarvan de RTM versie kort geleden beschikbaar is gekomen.

Las Vegas

En ja, ik ga ook! Als freelance (lees: ZZP) Sharepoint architect gaat de keuze voor een evenement niet over één nacht ijs. Naast de kosten die het met zich mee brengt, heb je ook te maken met een week inkomstenderving, wat het totaalplaatje maakt waar je niet te lang over moet nadenken…

Natuurlijk weet je dat het een investering is die zich vrijwel zeker terug gaat verdienen, wat de keuze tot een ‘no brainer’ maakt… Ja toch? En de winst in het casino nog niet meegerekend natuurlijk!

Checklist is inmiddels bijna afgevinkt: paspoort, tickets, hotel, toegang en de nieuwe Surface.. Hmm kan iemand me aan zo’n mooie blauwe helpen?

SharePoint Conference 2012De komende tijd zal ik meer schrijven over de SPC2012, en natuurlijk verslag doen van wat er in Vegas te zien en te doen is. Meer over SPC2012 is onder andere te vinden vis de #SPC2012 of #SPConf hashtag en op de SPC2012 Facebook pagina (en er is ook een Nederlandse pagina).

One thought on “Voorbereidingen voor SPC2012

Leave a Comment