Hallo Wereld!

Welkom op mijn nieuwe blog! Zoals sommigen van jullie weten, heb ik jaren lang een goedbezocht weblog gehad over SharePoint. Voor velen een bron van informatie (inclusief mijzelf) en het heeft mij veel gebracht als het gaat om bekendheid binnen de SharePoint community. Enkele jaren geleden is dit echter min of meer doodgebloed. Toen ik in 2004 begon met bloggen over SharePoint was dit redelijk uniek. Het aantal SharePoint blogs was beperkt, vooral omdat niet veel mensen zich nog met SharePoint bezig hielden. Dit motiveerde enorm om kennis te delen met de rest van de wereld. Kennis delen doe ik nog steeds graag, maar doordat het aantal mensen dat zich met SharePoint bezig hield explodeerde, werd de meerwaarde van een blog steeds minder. De reden dus dat mijn oude blog door mij steeds minder onderhouden werd.

Tijd voor wat nieuws dus! Via Twitter en Facebook is het lekker makkelijk om je omgeving op de hoogte te houden van wat er gaande is. Soms mis ik echter een medium om iets verder in te gaan op bepaalde onderwerpen. Via Facebook is dat uiteraard ook mogelijk. Soms wil ik echter mijn familie en vrienden niet lastig vallen met nerd zaken over SharePoint, of mijn mening over zaken die er niet toe doen, voor hen dan. Daarvoor dus mijn nieuwe blog. Overigens zal dit niet alleen over SharePoint gaan; er is nog zoveel meer in het leven heb ik sindsdien ondervonden.

Wat ook nog nieuw is voor mij, is dat ik in het Nederlands ga bloggen. Dit is meer een probeersel, dus we zien of het bevalt.

Anyways, ik hoop dat zowel jij als ik veel plezier beleven aan dit weblog!

– Mart

One thought on “Hallo Wereld!

Leave a Comment