DIWUG Session: Ask The Experts

Yet another Dutch Information Worker User Group session at November 4th: ask the experts. Several SharePoint expert will be talking and answering questions about SharePoint 2010.

diwug2_thumb13

Subscribe here: http://www.diwug.nl/

More info (in Dutch):

β€œIn de week van 2 tot 6 november wordt er in Amsterdam een IGNITE SharePoint 2010 training gegeven aan Microsoft SharePoint professionals. Zowel de trainers als de deelnemers wilden graag hun medewerking verlenen aan een DIWUG avond. Deze mogelijkheid wilden we natuurlijk niet aan jullie voorbij laten gaan.

Dit keer is een informele setting waar mogelijkheid wordt geboden om vragen te stellen aan trainers Spencer Harbar (MCM & MVP – UK) en Wouter van Vugt (MVP – NL) of andere SharePoint MVP’s en experts als Tobias Zimmergren (MVP – Zweden) en Waldek Mastykarz (MVP – NL) maar ook Matthijs Hoekstra (Microsoft) en Mirjam van Olst (MCM) zijn aanwezig.

Dit keer geen plenaire sessies, maar mogelijkheid om de experts te ontmoeten en ze te bestoken met vragen over de nieuwe features van SharePoint 2010 of best practices van MOSS 2007. En natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet… β€œ

Leave a Comment