Tam Tam first Microsoft Gold Partner with Search specialization in The Netherlands!

After the latest requirements were met (SharePoint certifications), Tam Tam has become the first  Gold Partner with search specialization in the Netherlands! Great news after doing a lot of hard work on cool projects with enterprise search technology.

logo

From the official press release (in Dutch):

“Rijswijk, 6 augustus 2007 – Tam Tam behaalde als eerste Microsoft Gold Certified Partner in Nederland de ‘search specialisatie’ . Deze search specialisatie is een uitbreiding op de Information Worker competency en werd verworven met het succesvol realiseren van een drietal projecten op basis van Microsoft Office SharePoint Server (MOSS) 2007. Daarnaast behaalden zeven medewerkers van Tam Tam de voor de specialisatie benodigde examens. 

“De verwerving van de search specialisatie past binnen de focus van Tam Tam,” aldus Arjan Nataraj, manager Information Worker Solutions, “om op basis van de nieuwste technologieën zoals MOSS 2007 oplossingen voor klanten te bedenken en te realiseren. Onze projecten hebben als doel informatiewerkers efficiënter samen te laten werken en meer waarde uit ongestructureerde informatie en daarmee uit zichzelf te halen. Met de aandacht voor ‘het nieuwe werken’ is ook ‘enterprise search’ onderdeel van onze oplossingen. Wij zorgen er met een intuïtief zoekmechanisme voor dat informatiewerkers op eenvoudige wijze toegang krijgen tot alle informatie, zowel de gestructureerde als de ongestructureerde.”

Tam Tam behaalde de search competency ondermeer met de realisatie van projecten voor Twynstra Gudde, Isala Klinieken en VanderLande Industries. Op dit moment werkt Tam Tam aan SharePoint projecten voor onder meer Meeus, Tebodin Consultants & Engineers, Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam, NIBC, ENECO, Sodexho, The British School, Vrije Universiteit Amsterdam en Royal Haskoning.”

Leave a Comment